woensdag 21 februari 2007

Jaah, de rust keert weder in rommelig Brabant, de carnaval is nl. weer voorbij! Ik ben maar wat blij (nuja, met het uitzicht dat het volgend jaar op mijn verjaardag valt, is niet geweldig.) Ik wilde graag een soort carnavalsgedicht neergooien, maar ik had gewoonweg geen inspiratie. Nu hoeft een carnavalsnummer ook niet heel moeilijk te zijn (pannenkoek in je onderbroek, we drinken bier met een rietje, broek met zakken aan de zijkant..) het is allemaal te simpel voor woorden. Misschien dat ik nog inspiratie voor iets krijg nu ik dit zit te typen (met de nodige afleiding vandien.)

Je kent dan wel boos zijn
maar het ligt allemaal aan jou
zonder jou was mijn leven simpel
nu is het grijs en graaauuuuwww

Ik wil een broodje bal
ik wil een broodje bal
geef mij een broodje bal
voordat ik je neerknal

Zonder jou was ik gelukkig
samen met mijn broodje bal
die koester ik voor eeuwig
tot volgend jaar carnaval


Oké, dit schoot in een seconde uit mijn mauw. Ik vind het drie keer niks, en dat meen ik ook!(voordat een zeker persoon mij Suzanneke gaat noemen..)
'k Heb hem ook in het Brabants, maar gezien mensen die dit uberhaupt lezen toch enigzins beschaafd zijn opgevoed, heb ik er maar een ABN-versie van gemaakt. Enjoy.

maandag 12 februari 2007

The name is Blogger, Google Blogger...
Ja, ook ik moest er dan uiteindelijk aan geloven, Google Blogger. In zeker mate vind ik mezelf vrij conservatief. Op dit punt constateer ik dat ik weer aan 'conservativiteit' lijd. (jee, dat klinkt zowat als, uhm, vleeswaren lang bewaren...conserveren.) Ik had zo gehoopt dat ik me niet tot deze duistere Google Bloggerzijde zou hoeven te bekeren, en tot vandaag hoefde dat ook niet. Maar net, toen ik nietsvermoedend ik wilde loggen op mijn oude, vrijwel prehistorische, bloggeraccount, kreeg ik de melding dat ik nú moest overstappen. Dit heet gewoon gedwongen migratie! Ik wil mijn oude, vrijwel prehistorische, blogger helemaal niet kwijt! Ik ben er dolgelukkig mee en dat had ik graag zo gehouden, maar ja, het zij zo...
Ook ik moet met de tijd mee, ook al wil ik het nog zo graag tegenhouden. Ik wil helemaal geen veranderingen, nuja, BIJNA geen! In zekere mate zou er wel eens tegen een aantal docenten gezegd mogen worden dat ze met hun tijd meegaan, dus dan ben ik voor veranderingen, ja.
Ik verveel me blijkbaar stierlijk, gezien ik op mijn verjaardag (met een SO grieks naderend) gga zitten bloggeren, pardon: GOOGLE BLOGGEREN...

ik denk
ik leer
ik pek
ik asfalteer

ik doe
ik kan
ik ben
ik dan

waar moet ik zijn
waar ga ik heen
waar wil ik gaan
waarom niet alleen

ik rijm
ik dicht
ik vind
ik licht

ik zwijmel
ik fantaseer
ik wil
ik meer

Sorry voor de verwarring Google Blogger, had je niet gedacht dat het zó vreemd zou zijn he? Wenste je nu niet dat je me niet had gedwongen over te stappen? I hope you do! Veel plezier met vaker mijn blog lezen en succes met jezelf (Google Blogger!)

zondag 4 februari 2007

Vergetelheid

Strooi jezelf
in de vergetelheid
zorg dat je de aarde
en alles vergeet

Strooi jezelf
In de vergetelheid
De strijd tegen alles
Het lief, het leed

Verstrooi jezelf
In de vergetelheid
Waar kom je uit
Waar ga je heen

Verstrooi jezelf
In de vergetelheid
Zijn we dan samen
Of ben ik alleen




Zo, dat laatste was een retorische vraag, en ik wil er dus ook geen antwoord op. Het antwoord lijkt me ook wel logisch. Natuurlijk ben ik alleen*-).
Weetje wat me net ineens opviel? Dat ik vaak een post begin met het woordje 'zo' dus ik denk, ik begin met een gedicht. Nu kijk ik wat ik hierboven heb getypt, begint het opnieuw met zo. Zozozozo, tamtam volgens Latinisten...
Oef, ik verveel me nu...ik zou iets uittypen, is niet meer nodig. Ik wil huiswerk maken, maar heb niks. Ik wil adventuregames spelen, maar dat kan ik al. Nuja, deze post gaat sluiten, tot "zo's"!